Пари от интернет.
Пари от интернет.
Въведение
Здравейте!!!!!!!
Написах този наръчник за да помогна на всички хора, които искат да навлязат в сферата на криптовалутите без да знаят много за тях и без да се налага да харчат състояние за инвестиции.
Това което предлага CoinPot е напълно безплатно и е подходящо за всички!
Kaкво е Coinpot?
Coinpot e портфейл за криптовалути където ще отиват вашите финансови средства. В самия портфейл има 6 малки микро-портфейла за 6 отделни валути - Bitcoin, Bitcoin Cash, DASH, Litecoin, Dogecoin и Coinpot token
Ако искате да научите повече за отделните монети ще оставя линк най-долу, но основното което трябва да знаете, е че всяка монета е различна от другите и има различни пазарни стойности.
Какво е нужно за да започнем?
- Валиден имейл адрес, който ще ви е нужен постоянно
Отворете: https://coinpot.co/ и се регистрирайте. Нужно е потвърждение от имейла, който се въвели за регистрация.
След като регистрацията ви е готова отворете тези 7 сайта и се впишете със имейл адреса, който използвахте за регистрацията. Така получените средства ще отиват директно в микропортфйела CoinPot.

Moon Dash>>> http://moondash.co.in
Moon Doge>>> http://moondoge.co.in
Moon Litecoin>>> http://moonliteco.in
Bitfun>>> http://bitfun.co
Bonus Bitcoin>>> https://bonusbitcoin.co
Tези сайтове представляват малки кранчета, от които „капят“ валути на всеки 5 минути. Натиснете бутона “Claim” и решете малка задачка за да получите средствата, повторете отново след 5 минути или когато имате време през деня.
- След като съберете известен брой от всички монети винаги можете да ги oбмените само в една конкретна (биткойн например) или можете да си ги събирате и да си ги теглите в blockchain портфейл по всяко време.
- Всеки “claim” от сайтовете ви дават 3 Coinpot токена, които също можете да обменяте за биткойн и други валути. Можете да играeте „по-ниско или по високо“ за да умножавате токените си.
Сайта разполага с лотария и задачи, чрез които лесно можете да увеличите броя на токените.
- В раздел „Offers” на кранчето BitFun има допълнителни оферти и проучвания, които могат да се изпълняват докато чакате кранчетата да заредят “claim” бутона и да си изкарате големи бонуси!
Задължително изключете AdBlock и всякакъв друг подобен софтуер, ако браузърът ви има има такъв. Сайтовете са базирани на реклами и те печелят от тях. Ако ние не виждаме рекламите отстрани няма как да получаваме приходи.
Още 2 сайта за биткойн и доджекойн. Печалби на всеки 60 минути.
Гост 2 Юли
Zravei te priqteli,a prez Androit moje li
KEHAQTA 29 Юли
Може и с андроид, но на компютър е по добре защото излизат реклами и по лесно се манипулират. Всички подобни сайтове печелят от реклама и дават част от печалбата на нас.
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg